onlineuit_vlaardingen (online)

vlaardingen
Zuid-Holland
Netherlands 
60 years
3848 visitors

uit_vlaardingen is looking for

sex in vlaardingen with someone between 18 and 99 years of age

Sex stats

Sexual preference
bi

Personal stats

uit_vlaardingen speaks Dutch.

Wie wil mij mijn fantasie laten ervaren die is: dat ik gedwongen worden iemand te moeten pijpen tot het eind terwijl ik machteloos ben.(mits clean natuurlijk)
Heb dit een keer eerder geprobeerd maar toen kon ik mij er onderuit praten, heb daar nu nog spijt van vandaar graag de start van de ontmoeting op een speciale manier.

Hoe ik het graag zou willen is: mijzelf machteloos maken en pas nadat U heeft laten blijken dat ik niet meer weg kan blinddoek af of U laat hem de gehele tijd zitten.

Ik meld mij, dat ik bij de deur ben, u maakt deze los en gaat ergens heen waar ik U niet kan zien. Ik kom binnen, daar kleed ik mij uit, doe kap op, tepelklemmen op, knevel in en boei mijn handen op mijn rug door om een hand alvast aan de leren boei vast te maken en daarna ijzeren handboeien om te doen U hoort de boeien dicht klikken. Dan laat U mij even zo wachten hoelang is aan U.
Dan komt U zonder te spreken naar mij toe, pakt mijn ballen en trek me zo mee naar de plek waar U wilt.
Maakt mijn tweede arm vast met de leren boei dan verwijderd U de metalen ik ben dus geen moment los geweest met mijn handen. Dan graag de tepelklemmen verwijderen deze zijn dan al aardig gevoelig geworden en dan .. is geheel aan U zonder sporen wat U wilt, met daarin het U moeten pijpen tot het eind aangemoedigd via mijn tepels en ballen

Wat U verder nog met mij wil is aan U, als ik daar spullen voor moet meenemen kan ik kijken of dat lukt. (b.v. wilt U mij ook nemen dan neem ik condooms, glijmiddel misschien een balg om te spoelen) Heb alleen ervaring met een dildo nog nooit een echte man gevoeld.

De spullen voor mijn entree kan ik meenemen.

In de buurt van Vlaardingen op een werkdag overdag