offlineoudtsout (offline)

4338
Overijssel
Netherlands 
6'3", 176 lbs
74 years
1162 visitors

oudtsout is looking for

friendship in 4338 with someone between 18 and 99 years of age

Body stats

Build
slim
Ethnic type
caucasian
Body hair
some
Hair color
grey
Eye color
blue
Tattoos
none
Piercings
none

Sex stats

Sexual preference
bi
Dick size
medium (uncircumcised)

Personal stats

oudtsout speaks Dutch and is in a relationship.


Geboren en opgegroeid op een boerderij in Friesland,(bij Sneek) , zag ik als klein kind al dagelijks de seks bij de dieren. Nèt voor het K.I.-tijdperk: de bolle die er vrijwel voortdurend op mocht , de varkens, de haan ( !!!!) en de katten en soms de hengst.Overal zag ik het , en ik lette vooral op de mannetjeskop.Wel eens een neukende eend ( woerd) gezien? Het geil komt hem de ogen uit!
Toen ik 10 was, zag ik eens vanuit mijn boomhut--tussen de kieren in de planken door-hoe onze boerenknecht beneden mij , met zichzelf bezig was.Hij achter de kuilbult , ik in de boomhut er boven.Ik wist niet precies wat er gebeurde maar bij het klaarkomen gooide hij zijn hoofd even achterover, en ik zag hetzelfde geil in zijn kop als bij de neukende eend. En ik wist :
DIT IS FANTASTISCH , en DIT WIL IK OOK !!
Zo was ik een geile jongen , en werd een geile man, en ben nu : senior.
En het gaat NIET over ! (gelukkig)
Ik voel me zéér thuis op deze site te midden van allemaal lekker-leuke (-vrij en blije) soortgenoten , die van seks houden l.Ga zo door ,allemaal! Geniet er van ..
Zelf ben ik nu 73 jaar , bi, en nog steeds graag (ècht graag !!) met seks bezig. Iets rustiger dan vroeger,dat dus wel. Nu ; voelen en strelen, (tong)zoenen, rukken en (diep)pijpen ;en dat vooral in een sfeer van kameraadschap . Nu meer op de man gericht dan op een vrouw.Getrouwd, maar vrouw weet er van ;is geen probleem.En ik kan ook thuis wel ontvangen.
Als er hier iemand is , die een berichtje wil sturen? Leuk. Email dan naar: oudtsout@gmail.com
---------------------------------------