offlinenada-van-niets (offline)

Amsterdam
Noord-Holland
Netherlands 
5'11", 174 lbs
46 years
14698 visitors

nada-van-niets is looking for

sex in Amsterdam with someone between 18 and 99 years of age

Body stats

Build
sporty
Ethnic type
caucasian
Eye color
brown

Sex stats

Sexual preference
gay
Role
bottom
Dick size
medium (uncircumcised)
Fetishes
exhibitionism, outdoor sex, S&M, transvestites, watersports

Personal stats

nada-van-niets speaks German, English, French, and Dutch.

Mijn naam is kiki en ik ben een schaamteloze slet die zich graag laat bevuilen en misbruiken, ook in het openbaar. Als slaaf en slavinnetje heb ik intussen al aardig wat ervaring opgedaan in bars, bioscopen en buiten, op de baan. ik heb een zwak voor dominante, liefst wat oudere, mannen die me als een hoer behandelen en me dwingen tot allerlei vieze en vernederende dingen.

Afgezien van korte rokjes en kanten niemendalletjes is kleding een privilege waar ik geen recht op heb. Eigenlijk zou een loopse teef zoals ik altijd en overal open en bloot aan de lijn moeten lopen, met mijn geile meidenpiemeltje in een kuisheidskooi, zodat iedereen kan zien dat ik alleen dien om anderen te behagen en mezelf te verlagen.

Hoewel ik beslist geen moeite heb met een beetje billenkoek en zelfs heel week en gewillig word als iemand me stevig bij mijn ballen grijpt of lekker aan mijn hoerige tieten trekt, vind ik meer bevrediging in belediging en vernedering dan in hardere vormen van marteling en mishandeling. Met gepaste dwang en strikte minachting kunt U nagenoeg alles met me doen.