offlinelooking4cumdump (offline)

Den Haag
Zuid-Holland
Netherlands 
6'4", 243 lbs
52 years
7196 visitors

looking4cumdump is looking for

sex in Netherlands with someone between 18 and 65 years of age

Body stats

Build
stocky
Ethnic type
caucasian
Body hair
hairy
Hair color
dark blonde
Eye color
blue
Tattoos
none
Piercings
none

Sex stats

Sexual preference
bi
Role
mostly top
Dick size
medium (uncircumcised)
Fetishes
bareback, bondage, exhibitionism, group sex, outdoor sex, phone sex, S&M, spanking, threesomes, transvestites, uncut, verbal

Personal stats

looking4cumdump speaks English, and Dutch and is in a relationship.

Hallo ik ben een 50 jarige gehuwde biseksuele man. Ik ben stevig gebouwd, flink behaard (bear type) snor en brildragend en heb soms een baard. Ik heb een flinke onbesneden pik van ongeveer 20 cm.

Ik ben op zoek naar een leuke en vooral geile biseksuele en/of gay jongen man. Ik zoek het liefst iemand die onbehaard of licht behaard is en met een harde onbesneden pik. Ik vind jong geil maar als je ouder en wel flink potent bent dan vind ik dat ook erg geil. Ben je travestiet of transgender dan ben je zeker welkom.

Op seksgebied hou ik van lekker vrijen met tongen, elkaar aftrekken, pijpen en gepijpt worden ik ben versa en hou van lekker neuken en wanneer je niet te groot geschapen bent vind ik het ook lekker om geneukt te worden. Ik hou niet van neuken met condoom en zoek daarom iemand voor vast. Een vriendschappelijke klik is daarom voor mij ook van belang. Verder nog van het spelen van een rollenspel, soft bdsm met bondage, cumcontrol, cumplay en meer.

Mijn vrouw is op de hoogte van mijn biseksuele geaardheid en het lijkt haar (als er een vriendschappelijke klik is tussen jou en mij) opwindend om toe te kijken hoe ik het met een jongen en/of man doe. Ik kan ontvangen maar vind het belangrijk dat jij ook vrij kan ontvangen.

Ben je na het lezen van mijn profiel geïnteresseerd geraakt en wil je kennismaken? Stuur me dan eens een mailtje en vertel wat over jezelf en hoe je eruitziet en het liefst voorzien van een foto.
Mijn mail adres is marco_bi48@yahoo.com Reacties met 1 of twee regels reageer ik niet op.

Je kunt me het makkelijkst bereiken via KIK messenger marco_bi51

Het lijkt me leuk om met elkaar onze fantasieën uit te wisselen en deze later in de praktijk te gaan brengen.

Update:
Sinds kort is mijn site lekkerbi weer online, heb je zin om in contact met mij te komen meld je dan aan op https://lekkerbi.nl/marcobi