offlinefrank1971 (offline)

den haag
Zuid-Holland
Netherlands 
6'0", 209 lbs
46 years
12691 visitors

frank1971 is looking for

sex in den haag with someone between 18 and 31 years of age

Body stats

Build
slim
Ethnic type
caucasian
Body hair
shaved
Hair color
blonde
Eye color
blue
Tattoos
none
Piercings
none

Sex stats

Sexual preference
gay
Role
top
Dick size
large (circumcised)

Personal stats

frank1971 speaks Dutch and is not in a relationship.

Hej Guys,

Welkom op mijn profiel: Als je een hekel aan lezen hebt kun je of direct op het kruisje klikken of eerst een belangrijk stukje hier onder lezen en dan ... kies je alleen A (hoofdstuk vriendschap) of B (hoofdstuk seks!) of je leest ze gewoon allebei want ik zoek gewoon leuke vriendschappen maar ook geile seksdates via deze site!
Maar eerst deze twee dingen:

Aangezien tegenwoordig bijna alle profielen sites met een berichtenlimiet werken en dan een betaalsite worden is het helaas voor hun pech en heb altijd nog skype en whats app die services voor contacen blijven (nog) gratis. Dus bij intresse geef maar gelijk je skypeadres!

Wat ik ook NIET zoek en dus ook direct boven op het kruisje mogen klikken zijn jongeren en eventuele ouderen die zichzelf het grote voorbeeld voor de maatschappij vinden met minachting naar anderen kijken omdat men vind dat je dezelfde leeftijd alleen mag zijn, je gespierd en slank alleen mag zijn. Dat je niet over zorgen praat. Dat is een uitgaansbeest bent. Dat je al veel excentrieke dingen je leven doet. Dat je een hoop geld op je bankrekening hebt en last but not least dat je nog een jong koppie hebt. Nee dit soort mensen walg ik gewoon. Je moet juist naar iemands innerlijk kijken en vergeet niet: Nu ben jij nog jong maar over ongeveer 10 jaar wordt jij dan zelf UITGEKOTST door de nieuw generatie van dan begin 20 jarigen of iets jonger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goed en mijn verhaal:
Ik ben in 1971 geboren te Den Haag waar ik nog steeds woon.

Hoofdstuk A.
Ik zoek leuke vriendschappen. Ik ben iemand met veel hobby's. Daar van noem ik enkele hobby's van op: pretparken, vakantieparken, vakanties, cultuur, de natuur, tekenen, zelf verhalen schrijven, algemeen het openbaar vervoer meeste vooral trams, naar de bios gaan.
Ik sta open voor een goed gesprek en ben ruimdenkend. Ik sta open je dan ok te gaan ontmoeten als het klikt.

Hoofdstuk B.
Ik zoek lekkere geile seksdates. Ik ben er niet vies van. Ik verzorg mijn lichaam extra goed voor. Ik val echter op jonger. Daar kan ik ook helaas niks aan doen maar ben daar dan ook volledig eerlijk over. Ik val op jongens rond de leeftijd vanaf 18 tot zo'n 27 jaar. Mij maak niet uit of je blank, getint of donker bent, normaal, extreem dun, gezet of dik bent. Ik hou van lekker langdurige vette seks. Ik tongzoen graag, knuffelen, likken in je nek en oren, pijpen mmm en ik ben top. Mijn privefoto's maken je dat wel duidelijk. Waarom dan toch ook anusfoto ondanks ik 100% top ben. Ik vind het heerlijk om gerimd te worden ondanks mijn top-zijn. Maargoed tot zover. Nog effe iets eerlijks over mezelf: Ik ben dus top maar neuken is niet echt mijn sterkste kant en zoek dus ook eigenlijk een jonge gast die geduld heeft met mij en mij kan leren weer hoe ik weer goed kan neuken. Ik spuit dan liefst ook in je kont klaar.

Hoewel ik ruimdenkend ben bij jongeren hoe zij eruit zien springt een type gast er met kop en schouders boven uit qua aantrekkelijkheid en dat zijn (extreem) slanke Indonesiese/chinees/thais achtige jongens.
I prefer Indonesian and Chinese boys but also boys from other places of the world are welcome.

PS: Seks is voor mij voor de lol, dus geen payboys A.U.B.

Groetjes xxx