offlineboyky (offline)

boxmeer
Noord-Brabant
Netherlands 
5'9", 159 lbs
47 years
12381 visitors

boyky is looking for

friendship in Netherlands with someone between 19 and 48 years of age

Body stats

Build
sporty
Body hair
some
Piercings
some

Sex stats

Sexual preference
gay
Role
versatile
Dick size
medium (uncircumcised)

Personal stats

boyky speaks Dutch and is not in a relationship.

Hallo Frank / puppy Rakker is mijn naam. Ik ben 47 jaar en ik woon in Boxmeer. Ik ben iemand die van meester, slave , puppy play houdt. ik ben ook voor schoon maak puppy bij u thuis Ik ben versa, iets meer naar bottom.

Op dit moment vind ik puppy play het fijnste om te doen, ik bedoel hiermee puppy worstelen(ook olieworstelen)/vechten/spelen/onderzoek/rollenspellen/bondage/SM/slaaf/meester(ik zoek ook een puppy meester bondage/SM/slaaf en meer) puppy vastgebonden / puppy in de ballenbak (ik heb zelf een grote kooi/kennel ballenbak/ren) /training/opsluiting / ik hou van puppy kussen, puppy kietelen, puppy vrijen, puppy tongen, puppy pijpen, puppy likken, puppy snuffelen.

Welke meester wil mij als opleiden? (ook als puppy ) ik zoek ook een meester ,en wil ook slave zijn Ik zoek ook puppy's om mee te spelen / ávriendschap en trainen. Ik kan ook een heel goed baasje zijn. Ik sta open voor veel dingen en wil veel uit proberen, en verder houd ik ook van kinky, pakjes, standje 69 en poppers. Wat kan jij bedenken wat je met mij kan doen? Mijn interesses zijn onderbroeken, schoenen, leuke kinky pakjes en meer leuke kleding. Je kunt mij voor 100% vertrouwen en ik laat je 100% in je waarde. Als er iets is wat je niet wil, respecteer ik dat en NEE is ook echt NEE. Ik wil van te voren overleggen hoe we het doen.

Ik ben ook op zoek naar vriendschap / puppy vriendje. Of je nou rond mijn leeftijd bent of wat jonger als we maar leuke dingen kunnen doen zoals mijn hobby''s /dingen die leuk vind zijn muziek luisteren/draaien (dj), koken, varen, scooteren, fietsen (natuur), dagje of weekend weg of vakantie. Ook vind ik mode/kleding/winkelen en cultuur snuiven leuk maar het spelen van puppy play geeft RAKKER VEEL PLEZIER EN ONTSPANNING.

Leuke berichtjes zijn altijd welkom: frankjacops@telfort.nl of 0613312825

Woef, woef, en een lik van Rakker