offlinealdrnrst2 (offline)

laren
Gelderland
Netherlands 
6'3", 209 lbs
49 years
3715 visitors

aldrnrst2 is looking for

a date in Netherlands with someone between 18 and 51 years of age

Body stats

Build
muscled
Ethnic type
caucasian
Body hair
hairy
Hair color
dark blonde
Eye color
blue
Tattoos
none
Piercings
none

Sex stats

Sexual preference
gay
Dick size
large (uncircumcised)
Fetishes
dirty, exhibitionism, feet, outdoor sex, role play, sneakers/socks, spit, sportswear, uncut, underwear, watersports

Personal stats

aldrnrst2 speaks Dutch and is not in a relationship.

last here: 6 sept 2018

Hoi, leuk dat je moeite doet om mijn tekst even te lezen.

"Gunfactor" hoe leuk is het als je iemand iets gunt. Elkaar iets gunnen. Ook al ben jij passief, ik masseer graag jou voeten of zeep jou graag in onder de douche. Lees vooral mijn uitgebreide profielltekst. Ik ben voor heel veel in.
Fotografie, masseren, gezelligheid, bootje varen, koken, sauna, gewoon kletsen, knuffelen........

Knuffelen en kriebelen vind ik het fijnst.
Aanraking alleen al is het eerste wat ik fijn vind.
En, altijd wel op zoek naar een slanke jongen die ik mag inzepen onder mijn buitendouche :-)

Het nieuwe tijdperk van het mobieltje.
Jongens zitten op hun mobieltje te geilen. Dat is het nieuwe tijdperk. Alles kun je vinden. Vooral erotiek en spanning. En wanneer kijken ze daar naar? Juist, als ze opgewonden zijn. Dat moment kun je niet plannen. Dan ga je met ze chatten. Dat is op dat moment. Dan willen ze afspreken. Omdat ze geil zijn. Logies. Maar als het iets te spannend wordt dan komt men klaar. Oeps. Klaar gekomen. Afgelopen. Uitloggen. Dat was het weer voor vandaag. Men doet geen moeite meer om te reizen,om echt tijd te nemen voor een echte spannende uitdaging. Om echt een dag te plannen. Het mobieltje maakt veel stuk. Soms frustrerend maar des te leuker n.
als er echt nog iemand is die een avontuur en een uitdaging zoekt.

Ik zoek dus een echte avonturier. Ik zoek een slanke spannende jongen. Hoe die er uit ziet?
Liefst een jongen met haar op plekken waar ik het spannend vind. Op benen, in de bilnaad, rond om de piemel, onder de oksels. Een streepje net boven de boxer zo naar de navel.
Gelukkig zijn er nog jongens die niet alles kaal scheren. Ik zoek een jongen die niet stinkt naar sterke parfum of deo. Gewoon een jongen die zacht ruikt.
Je hoeft niet gespierd te zijn, je hoeft geen sixpack te hebben. Maar wel strak. Wel plat. Niet iets te veel buikvet. Het liefst dunne bovenbenen. Ben jij dit? Dan vooral doorlezen ;-)

Ben jij die avonturier? Iemand die echt een keer durft af te spreken.
Het geeft juist niet als je onzeker bent, of geen ervaring hebt. Ik vind het juist fijn om een jongens zoals jou uit te nodigen en tijd te nemen voor ontspanning. Ik hou er van om jou op je gemak te stellen. Eerst gezellig wat kletsen, thee of koffie drinken.
Kletsen over wat leuk en spannend is en wat evt wensen zijn.
Ik hou van heel veel dingen. Het zou leuk zijn als jij hier iets in herkend. Je hoeft dus niet alles wat ik leuk vind ook leuk te vinden, want dat kan bijna niet. Maar ik wil graag een gastheer zijn voor een lieve aardige, misschien verlegen jongen. Vertrouwen is voor mij het belangrijkst.

Ik zou het leuk vinden als jij de uitdaging aan gaat. Durft af te spreken. Ik kan ontvangen en woon alleen. Ik woon klein en eenvoudig. Ik ben een echt buitenmens. Ik heb een besloten tuin met veel privacy. Geen inkijk van buren. Onder mijn eenvoudig zelf getimmerde veranda/afdak heb ik een buitenkeuken, zithoek, buitendouche, jacuzzi en houtkachel. Dit is echt mijn buitenhuisje.
Binnen is het klein maar knus en sfeervol. Ik hou van gezelligheid. Ik schrijf hier een aantal dingen op die ik leuk vind en mij blij maken. Misschien spreekt jou iets aan.

Ik ben hobby fotograaf. Ik fotografeer graag portret, fashion, culinair, interieur, stijl en spannend bloot. Liefst in de puurste vorm. Een vette foto van een vuurtje met een fles whiskey en een sigaar. Sfeer plaatjes maar wel met klasse. Met mijn nieuwe lens veel scherpte diepte.
Ik hou van masseren. Daar neem ik graag de tijd voor. Mijn specialiteit is aandacht voor voeten. Koken is wat ik echt leuk vind. Dat doe ik het hele jaar buiten.
Als het lekker zacht en warm weer is ben ik graag naakt. Ook heb ik een bootje, daar stop ik veel vrije tijd in. Ben het helemaal aan het opknappen. Ik kan er ook op slapen. Op de Weerribben is de natuur prachtig.

Ik kan nog wel veel meer opschrijven. Maar veel leuker is om jou te ontmoeten. Ik hoop dat er een lieve jongen/man is die zich herkend in mijn verhaal. Spreek me gerust aan. ;-)