onlineCecil1 (online)

Amsterdam 1102 TW
Noord-Holland
Netherlands 
5'7", 165 lbs
61 years
14928 visitors

Cecil1 is looking for

a date in Netherlands with someone between 25 and 55 years of age

Body stats

Build
sporty
Ethnic type
mixed
Body hair
smooth
Eye color
brown
Tattoos
none
Piercings
none

Sex stats

Sexual preference
gay
Dick size
medium (uncircumcised)

Personal stats

Cecil1 is not in a relationship.

Heb je wel eens fantasieën over bondage, maar er nog geen ervaring mee en wil je je eerste stap eens uit proberen? M'n passie is ook het geven van een super opwindende erotische massage. Ik doe dat thuis in een (speel)kamer met sfeervolle ambiance, waarbij ik je hele lichaam -de gevoelige plekjes extra- aandacht geef, met als resultaat een goddelijk hoogte punt. Body2Body-massage, rimmen, scheersessie, fotosessie, gebruik van dildo met condoom en pijpen zijn bv o.a. mogelijkheden. Misschien heb je nog wel andere fantasieën of wensen? Ik doe geen neuken of extremen. Ik kan ook proberen om een lichte bondage te combineren met erotisch massage, dat maakt zo'n eerste verkenning gemakkelijker voor je.
Krijg je al warme gevoelens, niet ouder dan 55 ? Reageer dan met je naam,leeftijd, lengte en gewicht. Je krijgt altijd antwoord en verdere informatie naar aanCecil@gmail.com
Lichte lich.handicap geen probleem
Foto en of telefoon nr. altijd handig maar geen pré.
Hygiëne, respect en discretie van beide kanten spreekt vanzelf. Ik ben half Indon. 60/170/74. Een vertrouwd en discreet adres en voor nu een warme groet Cecil, Amsterdam ! DISCREET EN SAFE !